buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

Equip

David Tur és llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i Doctor en Nanoestructures i Nanotecnologia per la Universitat de Milano-Bicocca. Des de 2009 ha estat a càrrec de la gestió i el manteniment del servei de disseny de fàrmacs al Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA). Ha estat també responsable de la instal·lació i benchmarking d'aplicacions científiques i de donar suport tècnic i científic als investigadors.

Alfred Gil és científic HPC al Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) des de 2005. Està a càrrec de les d'aplicacions científiques, proporcionant suport tant científic com tècnic als usuaris. La seva principal àrea d'especialització é l'optimització dels codis en diferents plataformes i el debbugin de les aplicacions. Tambè treballa en altres projectes com la implementació d'eines que permeten a les empreses d'automoció executar simulacions (que consisteix en un portal web i les aplicacions de workflow) i la instal · lació i gestió de nodes del grid del projecte ES-NGI. La seva formació acadèmica inclou una llicenciatura en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i un doctorat en Química Teòrica i Computacional per la Universitat Rovira i Virgili i està a punt d'obtenir el títol en enginyeria informática.

Jordi Blasco És llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona. És fundador del Portal del coneixement HPCKP (HPC Knowledge Portal) un projecte internacional basat en la compartició de coneixement en HPC i Clustering. Des de 2004 ha exercit com a professor de cursos de postgrau en Seguretat Informàtica i Administració de Sistemes Linux a la Universitat de Barcelona. Va treballar al Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) com a administrador de sistemes del 2005 a 2008. En els últims anys ha exercit de coordinador dels centres de supercomputació de la XRQTC (Xarxa de Referència en Química Teòrica i Computacional). És un contribuent molt actiu en diversos projectes de codi obert que s'ocupen de computació d'alt rendiment i sistemes de gran escala i va treballar com a assessor independent HPC per diverses empreses i centres de recerca. Actualment treballa com informàtic teòric per a la eScience Infrastructure de Nova Zelanda.

Salvador Martín va estudiar enginyeria informàtica a la Universitat Rovira i Virgili i compta amb més de 15 anys d'experiència en la implementació, administració i tuning de sistemes heterogenis incloent computació d’altes prestacions, solucions backup, SAN, NAS, etc. Al 2007 es va incorporar a SGI que li va donar l'oportunitat de treballar en la implementació de solucions HPC de gran escala arreu d’Europa com per exemple CINES a França, NTNU a Noruega o HLRN a Alemanya, entre d'altres. A Espanya va ser el project manager responsable de la implementació de sistemes per als clients de la zona nord, incloent SEAT, CESCA, ETB i el Donostia International Physics Center. Al 2013 es va incorporar a l’equip de HCPNow! per reforçar-lo amb el seu coneixement sobre el terreny de la instal·lació de maquinaria d’altes prestacions.

Pere Puigdomènech Thibaut va estudiar Enginyeria Mecànica a l'ESTEIB (UPC), la seva passió per les curses d'automòbils i per les simulacions computacionals el van portar a treballar al CESCA, recentment reanomenat CSUC, on, durant 6 anys, va donar suport als usuaris de HPC i va implementar diversos projectes de FP7 i CDTI amb socis industrials. El seus interessos principals són l'optimització d'aplicacions HPC per l'enginyeria i el desenvolupament d'eines per facilitar l'accés a màquines HPC. Adicionalment, és professor al postgrau CAE de la Fundació CIM i en el mòdul de CFD del màster en BIM de l'IL3.

Oriol Mulà-Valls té un grau en Enginyeria Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona i un màster per la Universitat Politècnica de Catalunya. Després d’estar treballant en el sector privat, va començar a treballar a l’Institut Català de Ciències del Clima (IC3) on va desenvolupar Autosubmit i va gestionar-ne la infraestructura.  Actualment codirigeix el grup de Computational Earth Sciences al BSC. Els seus interessos principals són la recerca en HPC, workflows i infraestructures.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.