buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPC Knowledge Portal

HPCKP (High-Performance Computing Knowledge Portal) és un projecte de coneixement obert centrat en la transferència de tecnologia i la compartició de coneixement en el camp de l’HPC científic. L'HPCKP es va fundar a finals de l’any 2010 per Jordi Blasco com a iniciativa de la Xarxa de Referència en Química Teòrica i Computacional (XRQTC), amb la idea de compartir un coneixement exhaustiu de la instal·lació i optimització d'aplicacions científiques de química computacional.

Des de Novembre del 2012, HPCKP ha esdevingut independent de la XRQTC. Avui dia el projecte cobreix diferents camps científics i proveeix amb articles, utilitats, conferències, seminaris, cursos i altres activitats HPCNow! s'enorgulleix de contribuir a la comunitat HPC mitjançant el suport i la gestió del projecte HPCKP.

HPCKP ha esdevingut independent de la XRQTC. Avui dia el projecte cobreix diferents camps científics i proveeix amb articles, utilitats, conferències, seminaris, cursos i altres activitats.

HPCNow! s'enorgulleix de contribuir a la comunitat HPC mitjançant el suport i la gestió del projecte HPCKP.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.