buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPCNow! signa un acord amb NICE Software i Allinea

Barcelona, 10 de Gener de 2017 -- HPCNow! ha arribat a un acord de distribució amb Nice Software i Allinea per donar serveis sobre els seus productes, EnginFrame i DCV per part de Nice i Allinea Forge (DDT + MAP) i Performance Reports, part de Allinea.

Read more: HPCNow! signa un acord amb NICE Software i Allinea

HPCNow! anuncia un acord amb SchedMD per suport comercial de Slurm

Barcelona, 5 de Gener de 2017 -- HPCNow! i SchedMD han signat un acord estràtegic per tal de proveir suport de 1r i 2n nivell de Slurm tant a entitats governamentals com comercials.

Read more: HPCNow! anuncia un acord amb SchedMD per suport comercial de Slurm

HPCNow! organitza el 5è HPC Knowledge Meeting

Barcelona, 2 de Març de 2016 --  El 5è HPC Knowledge Meeting, organitzat per HPCNow! i IQTC-UB, se celebrarà a Barcelona els dies 20 i 21 d’Abril de 2016. HPC Knowledge Meeting és una conferència global clau de High Performance Computing, Clustering i High Performance Data Analytics. S’esperen fins a 100 especialistes en HPC durant les conferències.

Read more: HPCNow! organitza el 5è HPC Knowledge Meeting

UAM selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per configurar el seu nou clúster i actualitzar Lustre

Barcelona, 22 de Febrer de 2016 --  El Centro de Computación Científica de la Universidad Autónoma de Madrid (CCC-UAM) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals i HPCNow! pel subministrament i instal·lació d’un sistema de supercomputació científico-tècnic i l’ampliació i actualització del sistema d’emmagatzematge paral·lel Lustre.

Read more: UAM selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per configurar el seu nou clúster i actualitzar Lustre

Osakidetza selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

Barcelona, 10 de Gener de 2016 -- Osakidetza-SVS selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals y HPCNow! pel subministrament i implantació d’una infraestructura HPC que ha permès dotar a la Unidad de Biomedicina Cuantitativa dels recursos necessaris per proporcionar serveis de computació en un entorn científic.

Read more: Osakidetza selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

CESGA selecciona Omega Peripherals i HPCNow! pel subministrament i instal·lació d'equipament científico-tècnic

Barcelona, 16 de Desembre de 2015 -- El Centro de Supercomputación de Galicia (CESGA) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals y HPCNow! pel subministrament i instal·lació d’equipament d’un sistema Cloud i d’un cluster de visualització científica.

Read more: CESGA selecciona Omega Peripherals i HPCNow! pel subministrament i instal·lació d'equipament...

Made of Genes selecciona HPCNow! per la implantació de la seva infraestructura HPC

Barcelona, 4 de novembre de 2015 -- L’empresa Made of Genes selecciona la proposta presentada per HPCNow! per la implementació, posada en funcionament i manteniment d’una solució de càlcul HPC.

Read more: Made of Genes selecciona HPCNow! per la implantació de la seva infraestructura HPC

IQAC-CSIC selecciona sNow! per la gestió de la seva infraestructura HPC

Barcelona, 22 d'Octubre del 2015 -- L’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC) selecciona la suite sNow!, dissenyada per l’equip de HPCNow!, per a la gestió de la seva infraestructura HPC.

Read more: IQAC-CSIC selecciona sNow! per la gestió de la seva infraestructura HPC

DIPC selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

Barcelona, 21 de Maig de 2015 -- La fundació Donostia International Physics Center (DIPC) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals per al subministrament, instal·lació i posada en funcionament del seu nou clúster de computació.

Read more: DIPC selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

IC3 Selects BeeGFS and HPCNow! for Climate Modelling Storage

 BARCELONA, Spain, Dec. 1st - HPCNow! announced Catalan Institute of Climate Sciences (IC3) has selected BeeGFS high-performance file system for a converged infrastructure to accommodate ever-increasing storage needs of climate modeling results. The system has been designed and deployed by HPCNow!

As one of the most important climate centers in Southern Europe, IC3’s data infrastructure has been tailored to allocate climate model outputs and post-processing results, which are capable of generating up to 10 TB of data per week. The current solution is capable to achieve sustained 8GB/s aggregate write throughput, and 10GB/s aggregate read throughput. Moreover, the current 1 PB storage solution is designed to be seamlessly upgraded to 10 PB over the next two years in order to meet the research needs.

Read more: IC3 Selects BeeGFS and HPCNow! for Climate Modelling Storage

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.