buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

DIPC selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

Barcelona, 21 de Maig de 2015 -- La fundació Donostia International Physics Center (DIPC) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals per al subministrament, instal·lació i posada en funcionament del seu nou clúster de computació.

La fundació DIPC, creada el 1999, és una institució lligada a la Universitat del País Basc i un dels referents internacionals en investigació bàsica en el camp de la física de materials. La fundació disposa d'un centre de càlcul, el DIPC Computer Center, creat per proveir als seus investigadors dels recursos computacionals necessaris per dur a terme els seus projectes de desenvolupament, prova i investigació. El DIPC Computer Center es troba equipat amb sistemes de computació d'altes prestacions, suport d'aplicacions científiques i emmagatzematge de dades que permeten fer grans simulacions i calculs d'una manera ràpida i eficient. Actualment, el DIPC Computer Center disposa i opera onze clústers. La proposta d'Omega Peripherals, companyia amb una vasta experiència en la comercialització, implantació i manteniment de solucions HPC, emmagatzematge, i seguretat de dades, permetrà al DIPC posar en funcionament un nou clúster dotat de processadors Intel Haswell que incrementarà notablement la capacitat de càlcul del centre.

Donada la necessitat d'un nou clúster per al DIPC Computer Center, Omega Peripherals va presentar una solució sòlida, fiable, de reduït consum energètic i que compta amb les més modernes i avançades tecnologies per tal d'aportar el major rendiment possible. Pel que fa al hardware, l'oferta es basa en servidors ASUS subministrats per la companyia Azken Muga que allotgen els nodes de càlcul i el node d'administració. Tots ells disposen de 128GB de memòria, dos processadors de 12 cores a 2.5GHz i discos SSD. El sistema de scratch paral·lel disposa de quatre nodes amb BeeGFS. La interconnexió, tant dels nodes com del storage paral·lel es realitza mitjançant una xarxa infiniband FDR.

El software instal·lat al node d'administració és una distribució de la suite sNow!, desenvolupada per l'equip de HPCNow! per gestionar específicament clústers de càlcul en entorns científics. L'objectiu de sNow! és proveir a científics i enginyers d'un sistema fàcil d'utilitzar i administrar, fugint de les complexitats que l'administració d'un clúster de càlcul científic imposa.

Per minimitzar l'impacte dels càlculs sobre el sistema d'exportació de disc global s'ha optat per la solució BeeGFS on Demand, una funció del software de filesystem paral·lel BeeGFS que permet generar un sistema de fitxers paral·lel fent ús dels discos locals dels nodes que intervenen en un càlcul.

El lliurament i instal·lació física dels sistemes que integren la solució va ser realitzat conjuntament per enginyers de HPCNow! i Azken Muga.

Finalment l'equip de HPCNow! va encarregar-se de posar a punt del node de gestió, el middleware (gestor de cues, llibreries matemàtiques, etc.), i la instal·lació de diferents versions de les aplicacions més utilitzades pel DIPC utilitzant per a això últim EasyBuild, que facilita enormement el manteniment de desenes o centenars d'aplicacions en un clúster.

 

 

 

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.