buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

IQAC-CSIC selecciona sNow! per la gestió de la seva infraestructura HPC

Barcelona, 22 d'Octubre del 2015 -- L’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC) selecciona la suite sNow!, dissenyada per l’equip de HPCNow!, per a la gestió de la seva infraestructura HPC.

L’IQAC-CSIC és un centre de recerca creat per fer investigació d’excel·lència en l’àmbit de les ciències químiques bàsiques, entre les quals destaquen la química biològica, la modelització molecular, la química biomèdica, la nanotecnologia química i biomolecular, i la tecnologia química i de tensioactius. El centre disposa d’una infraestructura HPC per tal de proveir els recursos computacionals necessaris per desenvolupar-ne els projectes d’investigació. Amb el desplegament de la suite sNow! s’obtindrà una millora considerable en la facilitat de gestió i administració d’aquesta infraestructura de supercomputació.

La suite sNow! està específicament dissenyada per extreure el màxim rendiment del clúster, allotjant-ne els serveis més crítics del mateix en una capa d'alta disponibilitat amb balanceig de càrrega, dotant-lo així de l'escalabilitat i tolerància a fallides en els entorns HPC més crítics i exigents. A més la seva configuració i metadades pot ésser replicada via internet, fet que facilita enormement la recuperació en cas de desastres. sNow! és fàcil d'usar i instal·la tot el software i eines necessàries per operar i treballar amb un cluster, com són el sistema operatiu, eines de monitorització, filesystems per clúster, gestors de cues, o llibreries matemàtiques i de paral·lelització.

L’equip de HPCNow! va ser el responsable de la instal·lació de la suite sNow! als nodes de gestió i de la configuració de serveis. Adicionalment, també es va dur a terme la instal·lació, debbuging, profling i benchmarking de les aplicacions científiques utilitzades per l’IQAC-CSIC.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.