buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

Made of Genes selecciona HPCNow! per la implantació de la seva infraestructura HPC

Barcelona, 4 de novembre de 2015 -- L’empresa Made of Genes selecciona la proposta presentada per HPCNow! per la implementació, posada en funcionament i manteniment d’una solució de càlcul HPC.

Made of Genes és una empresa fundada amb la missió de crear el marc necessari perquè qualsevol persona pugui disposar d’un accés supervisat i informat del seu genoma mitjançant l’ús de tècniques d’anàlisi genòmica en prevenció, diagnòstic i tractaments personalitzats, Made of Genes té la finalitat última de millorar el benestar i la qualitat de vida de la societat. La infraestructura tecnològica proposada per HPCNow! permetrà a l’empresa continuar duent a terme tasques com la interpretació i anàlisi de dades genòmiques, la gestió de dades segures, la integració de software d’anàlisi o la col·laboració en projectes d’investigació.

El projecte ha estat dissenyat amb l’objectiu de proveir un sistema de càlcul científic d’alt rendiment, alta densitat, eficaç, ecològic, fàcil d’administrar i escalable. Pel que fa al hardware, la oferta es basa en servidors ASUS d’arquitectura ultradensa que allotgen els nodes de gestió, de backup i de càlcul. Els nodes de gestió i de backup disposen de 32GB de memòria, 2 processadors de 6 cores a 1.6GHz i 3 discos SATA; mentre que els nodes de càlcul es caracteritzen per tenir 64GB de memòria, 2 processadors de 8 cores a 2.4GHz i 2 discos SATA.

El software instal·lat al node d'administració és una distribució de la suite sNow!, desenvolupada per l'equip de HPCNow! per gestionar específicament clústers de càlcul en entorns científics. L'objectiu de sNow! és proveir a científics i enginyers d'un sistema fàcil d'utilitzar i administrar, fugint de les complexitats que l'administració d'un clúster de càlcul científic imposa. sNow! incorpora un set de màquines virtuals que allotgen els serveis necessaris per la oferta, com el gestor de cues Slurm i les aplicacions de monitorització Icinga i Ganglia.

Finalment, l’equip de HPCNow! va encarregar-se de la instal·lació de la suite sNow! en el node de gestió, la configuració de serveis i la instal·lació als nodes de càlcul de les aplicacions científiques més utilitzades a Made of Genes per tal de poder obtenir el màxim rendiment de la solució.

 

 

 

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.