buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

CESGA selecciona Omega Peripherals i HPCNow! pel subministrament i instal·lació d'equipament científico-tècnic

Barcelona, 16 de Desembre de 2015 -- El Centro de Supercomputación de Galicia (CESGA) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals y HPCNow! pel subministrament i instal·lació d’equipament d’un sistema Cloud i d’un cluster de visualització científica.

La fundació CESGA és una institució lligada a la comunitat científica gallega, al sistema acadèmic universitari i al Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC). La fundació promou amb la seva infraestructura projectes d’investigació i el desenvolupament de tecnologies de la informació mitjançant l’aplicació de la computació i comunicació d’altes prestacions.

La proposta d’Omega Peripherals i els serveis proporcionats per HPCNow! permetran al CESGA posar en funcionament una infraestructura per proveir serveis de computació cloud i visualització científica per tal de cobrir múltiples àrees científiques i tècniques, complementant així els equips ja operatius.

El hardware del sistema Cloud ofertat es basa en 68 servidors Intel i l’electrònica de xarxa necessaria per la seva interconnexió. Els servidors disposen de 64 GB de memòria, dos processadors Intel E5-2650 v3 de 10 cores, discos SAS i connectivitat a 10 Gbe o 1 Gbe segons el cas.

Pel que fa al clúster de visualització científica, la solució compta amb servidors ASUS que disposen de 128 GB de memòria, 2 processadors Intel E5-2650 v3 de 10 cores, 2 discos SAS de 900GB i una targeta NVIDIA GRID K2.

La instal·lació del sistema operatiu Centos 7 en els nodes Cloud i de la solució basada en Citrix xenDesktop Enterprise en els nodes de visualització, a més de la integració del sistema en l’entorn operatiu del CESGA va ser duta a terme per l’equip de HPCNow!, que disposa d’una dilatada experiència en la instal·lació de servidors en entorns científics.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.