buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

Osakidetza selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per la posada en funcionament del seu nou clúster

Barcelona, 10 de Gener de 2016 -- Osakidetza-SVS selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals y HPCNow! pel subministrament i implantació d’una infraestructura HPC que ha permès dotar a la Unidad de Biomedicina Cuantitativa dels recursos necessaris per proporcionar serveis de computació en un entorn científic.

La Unidad de Biomedicina Cuantitativa, associada al Hospital Universitario Cruces (HUC)-BioCruces, proveeix als investigadors amb les eines necessaries per dur a terme activitats com el processament de senyals, el tractament d’imatges biomèdiques, la simulació numèrica de processos biofísics i biodinàmics, i l’anàlisi quantitatiu de sèries temporals fisiològiques. La proposta d’Omega Peripherals i els serveis oferts per HPCNow! permetran posar en funcionament un nou cluster per tal de donar suport a les investigacions clíniques dutes a terme al HUC-BioCruces.

La solució compta amb un total de vuit servidors ASUS amb processadors Intel Xeon Haswell, dos dels quals serviran per gestionar el cluster. Els servidors de gestió disposen de 32 GB de memòria i dos processadors Intel Xeon Haswell E5-2609 v3 de 6 cores.  Quatre dels servidors actuaran com a nodes de càlcul, i estan equipats amb 96 GB de memòria i dos processadors Intel Xeon Haswell E5-2660 v3 de 10 cores . Finalment, els dos servidors restants serviran com a nodes de storage BeeGFS que disposaran d’un espai d’emmagatzematge net total de 24 TB.

El software de gestió del clúster és sNow! en la seva modalitat HA (alta disponibilitat), desenvolupat per l'equip de HPCNow! per gestionar específicament clústers de càlcul en entorns científics. L'objectiu de sNow! és proveir a científics i enginyers d'un sistema fàcil d'utilitzar i administrar, fugint de les complexitats que l'administració d'un clúster de càlcul científic imposa.

Pel que fa al sistema de disc, els nodes de storage estan unificats amb BeeGFS, un filesystem paral·lel focalitzat en tres conceptes clau: escalabilitat, facilitat d’ús i flexibilitat. Amb BeeGFS, incrementant el nombre de servidors o de discos en el sistema es pot escalar en ample de banda, espai d’emmagatzematge o metadades, segons sigui més convenient.

Per tal de posar en funcionament la nova infraestructura, l’equip de HPCNow! va ser l’encarregat tant de la instal·lació física com de la configuració dels servidors, incloent-hi la instal·lació de la suite sNow! HA i el sistema de fitxers paral·lel BeeGFS, així com el testeig i l’optimització de les aplicacions que s’executaran en el clúster.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.