buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

UAM selecciona Omega Peripherals i HPCNow! per configurar el seu nou clúster i actualitzar Lustre

Barcelona, 22 de Febrer de 2016 --  El Centro de Computación Científica de la Universidad Autónoma de Madrid (CCC-UAM) selecciona la proposta presentada per Omega Peripherals i HPCNow! pel subministrament i instal·lació d’un sistema de supercomputació científico-tècnic i l’ampliació i actualització del sistema d’emmagatzematge paral·lel Lustre.

La proposta pel clúster de càlcul està basada en la solució de servidors d’alta densitat Lenovo System X i està equipada amb 30 nodes de càlcul configurats amb dos processadors Intel Xeon 2630 V3 de 8 cores, 64 GB de memòria, un disc SATA de 1 TB i connectivitat Infiniband FDR.

La infraestructura que allotja els discos per l’ampliació del sistema d’emmagatzematge inclou dues cabines de discos Lenovo S3200 amb 12 GB de cache que ofereixen un rendiment total de fins a 240.000 IOPS i una velocitat d’accés superior a 6 GB/s, a més de quatre safates d’expansió Lenovo Storage E1012. Aquest infraestructura permet augmentar amb 128 TB bruts els sistema d’emmagatzematge del CCC-UAM

L’actualització de Lustre implica passar de Lustre 2.3 a Lustre 2.7.0, l’última versió disponible actualment. Com a principals avantatges, Lustre proporciona alta escalabilitat tant en el rendiment com en la capacitat d’emmagatzematge a través de múltiples nodes. A més la solució s’ha configurat en alta disponibilitat, garantitzant d’aquesta forma que no existeixi cap punt de fallada únic en el sistema amb l’objectiu de mantenir l’uptime de la infraestructura per sobre del 99%.

La implantació de l’equip subministrat i la instal·lació de la solució Lustre va ser duta a terme per l’equip de HPCNow!, que compta amb una vasta experiència en la instal·lació i posada en funcionament de servidors en entorns científics.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.