buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPCNow! organitza el 5è HPC Knowledge Meeting

Barcelona, 2 de Març de 2016 --  El 5è HPC Knowledge Meeting, organitzat per HPCNow! i IQTC-UB, se celebrarà a Barcelona els dies 20 i 21 d’Abril de 2016. HPC Knowledge Meeting és una conferència global clau de High Performance Computing, Clustering i High Performance Data Analytics. S’esperen fins a 100 especialistes en HPC durant les conferències.

 Aquest any els focus importants seran les solucions i estratègies de Linux Containers per a entorns HPC. A més, mantenint-nos fidels als nostres orígens, diverses sessions es dedicaran a HPC i a Clustering.

El termini per la presentació de propostes finalitza el dia 8 d’Abril de 2016. S’anima als experts en HPC i clustering a enviar propostes de presentacions per exposar durant les conferències. Les presentacions estan programades en blocs de 15 minuts, 30 minuts i 60 minuts. S’espera cobrir totes les àrees d’interès en HPC i clustering, amb especial atenció als Linux Containers per a carregues de treball HPC.

Els assistents del HPC Knowledge Meeting han d’esperar dos dies intensos d’intercanvi de coneixements i transferència de tecnologia.

Finalment, HPCKP agraeix als seus sponsors la seva valuosa contribució en aquest esdeveniment.

Més informació a:  www.hpckp.org

Sponsors Adamantium Sponsors Platinum

 

 

 

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.