buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPCNow! anuncia un acord amb SchedMD per suport comercial de Slurm

Barcelona, 5 de Gener de 2017 -- HPCNow! i SchedMD han signat un acord estràtegic per tal de proveir suport de 1r i 2n nivell de Slurm tant a entitats governamentals com comercials.

Com a companyia especialitzada en tecnologies HPC, HPCNow! ha dut a terme relacions comercials que han permès el desenvolupament i desplegament de solucions HPC completes per a múltiples clients. Diverses d'aquestes entitats han instal·lat programari de Slurm en els seus sistemes informàtics i és necessaro el suport de Slurm de diversos tipus i graus. El personal tècnic de HPCNow! proporcionaran serveis de suport de 1r i 2n nivell de Slurm a aquestes entitats. D'altra banda, SchedMD proporcionarà la consultoria i assistència requerida pel suport de nivell 3.

Les infraestructures HPC acostumen a venir amb les expectatives d'una alta utilització per parts dels usuaris finals i la gestió per tal de garantir un fort retorn de la inversió. Quan es troba un error o un problema tècnic complex, la seva resolució pot portar dies o fins i tot setmanes. Amb aquest acord, els sistemes dels usuaris finals estaran coberts per un contracte de suport en què el el personal tècnic de HPCNow! ajudarà a resoldre aquests problemes complexos per tal de garantir un rendiment i temps d'activitat òptima.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.