buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPCNow! signa un acord amb NICE Software i Allinea

Barcelona, 10 de Gener de 2017 -- HPCNow! ha arribat a un acord de distribució amb Nice Software i Allinea per donar serveis sobre els seus productes, EnginFrame i DCV per part de Nice i Allinea Forge (DDT + MAP) i Performance Reports, part de Allinea.

Els acords defineixen a HPCNow! com a partner oficial de Nice i de Allinea podent donar suport de primer i segon nivell així com formacions a tots els clients de la Península Ibèrica que hagin adquirit algun dels programaris. A més també qualsevol entitat registrada a Espanya podrà accedir a les llicències dels programaris a través d'HPCNow!.

Sobre Nice Software

Aprofitant 17 anys d'experiència en implementacions HPC en indústria i recerca, NICE ofereix solucions integrals de Grid i Cloud per a empreses i institucions, augmentant la productivitat dels usuaris per accedir a aplicacions i recursos informàtics. La seva cartera de productes potencia les infraestructures de Grid i Cloud augmentant-ne la facilitat d'ús, sense sacrificar la flexibilitat i el control. Els seus productes de programari estan dirigits a la gestió de tota l'empresa i a l'optimització dels recursos informàtics a través del portal líder de la indústria NICE EnginFrame Grid. A través de les solucions NICE EnginFrame l’objectiu és potenciar la productivitat de l'usuari amb el Portal Grid i oferir un accés fàcil d'usar i personalitzable a les aplicacions i infraestructures habilitades per Grid i HPC.

Sobre Allinea

L'explotació de la informàtica a gran escala és un desafiament exigent, i requereix un programari que funcioni ràpid i s'executi correctament. Allinea crea potents eines d'anàlisi de desenvolupament i rendiment que permeten als desenvolupadors i usuaris de programari HPC crear i implementar aplicacions que aconsegueixin l'ús més eficient dels seus sistemes. Els propietaris del 70% clústers més grans del món confien en les eines de Allinea per les seves missions. Els seus clients són líders en supercomputació del govern, com ara el Departament d'Energia dels Estats Units, NOAA, NASA i CEA, companyies importants de Fortune 500 incloent Shell, Emerson, Oracle i Corning, i grups de recerca i educadors en universitats com Princeton, Stanford, Cambridge i Edimburg.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.