buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

HPCNow!

Neix un nou referent a l’àmbit de la supercomputació

HPCNow! ajuda a científics i enginyers a resoldre problemes complexes al camp del càlcul d'altes prestacions

Barcelona — 22 de març de 2013 — HPCNow!, la start-up amb seu a Barcelona, inicia les seves activitats amb l’objectiu de convertir-se en un referent en l’àmbit de la supercomputació. HPCNow!, amb seu central a Espanya i oficina a Nova Zelanda, posa a l’abast dels seus clientes tot tipus de solucions per tal d'obtenir el màxim rendiment a les tecnologies HPC, que tenen aplicacions en una gran diversitat d'àmbits, des de la defensa, fins als sectors de la automoció, farmacèutic, químic o aeroespacial.

La companyia té com a punt fort al seu equip, liderat per tres socis (Jordi Blasco, Alfred Gil i David Tur) capaços d'assumir tot tipus de reptes científics o d'enginyeria gràcies a la seva dilatada carrera i fascinació per la seva feina. “Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC”, és un dels eslògans de la companyia. Un altra de les bases de HPCNow! son els seus cursos de formació a la carta, personalitzats en funcions de les necessitats de cada client.

L’empresa acaba d'assumir la gestió del portal HPC Knowledge, prestigiós projecte fundat al 2010 per afavorir la compartició de coneixement i la transferència de tecnologia en l’àmbit de la supercomputació.

Sobre HPCNow!

HPCNow! proveeix als seus clients amb les solucions i tecnologies necessàries per afrontar els problemes més complexos en l’àmbit del càlcul d'altes prestacions.

Per a més informació visiti www.hpcnow.com
Contacti amb HPCNow! a Twitter (@HPC_Now) i LinkedIn
Sant Joan de Malta 29
Barcelona - España
+34-639-292676
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. '; document.getElementById('cloak26572').innerHTML += 'This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">'+addy_text26572+'<\/a>'; //-->

© 2013 HPC Now Consulting S.L. Tots els drets reservats.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.